2006. aasta maailmameister on ITAALIA (120)

Berliinis peetud 2006. aasta MM-i finaal päädis penaltiseeriaga, kus Itaalia alistas 1:1 lõppenud normaalaja järel Prantsusmaa 5:3.

Finaali algas itaallastele suure šokiga, kui juba 6. minutil realiseeris penalti Zinedine Zidane. Ometi ei lasknud Itaalia pead norgu ja Marco Materazzi viigistas mänguseisu 19. minutil.

Vastukaaluks võrdsele ja üsna füüsilisele esimesele poolajale võttis teisel poolajal suruja rolli Prantsusmaa, kuid Itaalia kaitseliinid pidasid vastu ning mäng läks lisaajale.

Ettevaatlikul lisaajal sai mängu antikangelaseks Zinedine Zidane, kes teenis teisel veerandtunnil vaieldamatu punase kaardi ning saadeti platsilt oma viimases mängus.

Kiire värav üllatab Itaaliat

Itaalia ja Prantsusmaa alustasid mängu kompavalt ning kõik ennustas samasugust mängu arengut ka pikemaks perioodiks, kuid juba 5. minutil spurtis noor Lyoni mängija Florent Malouda vastaste karistusalla, kus ta niideti maha Marco Materazzi poolt. Kõikide pilgud pöördusid Argentiina kohtuniku Horacio Elizondo poole ning vilemees näitas resoluutselt penaltipunktile. 11-meetri karistuslööki asus sooritama vanameister Zinedine Zidane, kelle löök lendas latti ning sealt põrkega üle väravajoone. Itaallased üritasid küll apelleerida, et pall ei ületanud väravajoont, ent korduspilt kinnitas samuti väravat.

Materazzi toob Itaalia mängu tagasi

Itaalia fännid olid selgelt šokis ning staadion jäi üsna vaikseks. Ometi alustas Itaalia värava otsimist ning eelkõige otsiti Itaalia poolt Andrea Pirlot, kes on praeguse Itaalia koondise selge liider. 19. minutil andis just sama mees nurgalöögi ning penaltipatune Marco Materazzi saatis palli väravavõrku. Itaalia oli mängus tagasi ning fännid olid hullumas.

Poolaja lõpuni oligi aktiivsemaks pooleks Itaalia. Väga ohtlikud olid endiselt Pirlo nurgalöögid, mis ühel korral aitasid löögile taas Materazzi, kuid kohtunik vilistas Itaalia vastu vea ning 35. minutil jõudis nurgalöögijärgselt pallini Luca Toni, kuid eelmise hooaja parim väravakütt tabas latti.

Prantsusmaa asub suruma

Raymond Domenech saatis prantslased väljakule korralikult motiveeritult ning juba avaminutitest asus Prantsusmaa isukalt ründama. Ülimat aktiivsust näitasid Thierry Henry ja Florent Maoluda, kes tekitas korduvalt paremal äärel peavalu Zambrottale ja Camoranesile.

Itaalia tõi mängu tagasi kaks vahetust, kui väljakule saabusid De Rossi ja Iaquinta. Sellele järgnes ka värav, kuid kohtunik fikseeris selge suluseisu. Ometi ei pidanud Itaalia kaua vastu ning taaskord tõmbuti kaitsesse ning ka normaalaja lõpuvileni hoidis survet Prantsusmaa.

Prantsusmaa otsib võitu

Lisaaeg algas samamoodi, kui normaalaeg lõppes, ehk Prantsusmaa pallivaldamisega. Itaalia paistis penalteid oodates tunduvalt rahulikum olevat ning endine Asterixi ja Obelixi kodumaa piiras endise Rooma järeltulijaid, et lõpetada mäng juba lisaajal.

Itaalia kaitse pidas endale kohaselt üsna hästi, kuid Prantsusmaal avanesid mõned võimalused siiski. Esimene hea üritus oli Frank Ribery'l, kelle löök lendas napilt mööda. Esimese lisaaja lõpuminuteil pääses peaga löögile Zidane, kuid Buffon tõrjus imeliselt palli nurgalöögiks.

Miks, Zidane?

Teine lisaaja pool sai varjutatud Zinedine Zidane'i punasest kaardist. Üsna rahulikult penaltite poole veerenud mäng võttis ootamatu pöörde mänguaja keskel, kui Materazzi ja Zidane sattusid omavahel sõnelusse. Vaidlus lõppes viimast koondisemängu pidanud Zizou ülitugeva pealöögiga Materazzi kõhtu.

Kohtunik seda esialgu ei märganud, kuid konsultatsiooni järel abikohtunikuga võttis Elizondo taskust punase kaardi ning saatis elava legendi ja Prantsusmaa kapteni väljakult minema -  masendav lõpp säravale karjäärile. Kohtuniku otsust ei mõistnud publik, kes saatis kogu ülejäänud lisaaega vilega, niipea, kui Itaalia palli puutus.

Mänguliselt oli lisaaeg üsna tagasihoidlik, sest kumbki meeskond ei soovinud eksida ning nii läkski MM-finaalide ajaloos mäng teistkordselt penaltiteni.

Penalteid asuti lööma Prantsusmaa fännide ette. Esimesena alustas Itaalia poolt nende mängu parim Andrea Pirlo, kes ei lasknud publiku vilekoorist segada ning tabas keskele 1:0.

Prantsusmaa poolt alustas Sylvain Wiltord - samuti kindel tabamus, Buffon hüppas täiesti valele poole ja 1:1.

Materazzi, mängu värvikamaid tegelasi - tugev löök posti kõrvale ja 2:1 Itaaliale.

Ka teine Prantsusmaa lööja oli vahetusmees - David Trezeguet. Löök ja pall lendab latti ... 2:1 endiselt Itaaliale.

Antikangelane mängus USA vastu Daniele De Rossi ning seisuks sai juba 3:1. Kindel löök ülemisse nurka.

Kriitilises olukorras tuli Prantsusmaa poolt lööma Eric Abidal. Prantsusmaa vasakkaitsja säilitas külma närvi ning 3:2.

Neljas Itaalia lööja oli vanameister Alessandro Del Piero ning ka tema ei eksinud. Rahulik löök ning 4:2.

Prantsusmaa saatus jäi Willy Sagnoli kätesse, sest eksimus tähendanuks võitu Itaaliale. Ka Sagnoli närvid pidasid ning seisuks 4:3.

Järgnevalt oli mängu saatus Fabio Grosso kätes, kelle tabamuse korral oleks mäng lõppenud. Grosso.. ja VÄRAV - 5:3. Itaalia on neljakordne maailmameister.

Itaalia - Prantsusmaa 1:1
19. Marco Materazzi - 6. pen. Zinedine Zidane

Hoiatused: 5. Gianluca Zambrotta - 12. Willy Sagnol, 76. Claude Makelele, 111. Florent Malouda

Eemaldamine: 110. Zinedine Zidane

Itaalia:
1-Gianluigi Buffon, 3-Fabio Grosso, 5-Fabio Cannavaro, 8-Gennaro Gattuso, 9-Luca Toni, 10-Fransesco Totti (61. Daniele De Rossi), 16-Mauro Camoranesi (86. Alessandro Del Piero), 19-Gianluca Zambrotta, 20-Simone Perrotta (61. Vicenzo Iaquinta), 21-Andrea Pirlo, 23-Marco Materazzi

Prantsusmaa: 16-Fabien Barthez, 3-Eric Abidal, 4-Patrick Vieira (56. Alou Diarra), 5-William Gallas, 6-Claude Makelele, 7-Florent Malouda, 10-Zinedine Zidane, 12-Thierry Henry (107. Sylvain Wiltord), 15-Lilian Thuram, 19-Willy Sagnol, 22-Frank Ribery (100. David Trezeguet)
Kommentaarid

j2nx   •  
(.***)
mingid haiged olete, et simate siin nii et vhe ei ole noh...
Itaalia on parim...
ja muide... mitte kski meeskond ei suutnud itaaliale mngus vravat la, sest 2 vravat, mis nende vrku lksid, olid Zaccardo nnetu omavrav ja finaalis Zidane'i penalt..
vot nii.
Ballack   •  
(.***)
Ei vsi korrutamas, et kiff on vrdjas. Aga see selleks. MM ei ole itaalia mitte mingil juhul. Jobukakud on itaalia.
Uuu   •  
(.***)
Kik te prantsuse pervod hvitage ennast.............ITAALIA ON MEISTER......
eelmisele   •  
(.***)
pane end plema...
eelmisele   •  
(.***)
ki perse kuradi vrdjas nahhuy
to kristo   •  
(.***)
minuarust sa pede
mikk   •  
(.***)
tra mida te virisete kigil on igus oma arvamusele jah ma olin prantsusmaa poolt aga mitte selleprast et braziilia ja inglismaa vljalangesid ma lootsin et nad alagrupist edasigi ei saaks. itaalia vitis nnega pooleks aga nn kib selle mnguga kaasa nii et itaalia minuarust seda vitu ei vrinud aga ikkagi hsti tehtud.
kristo   •  
(.***)
minu arust vitjate le kohust ei misteta
kiff   •  
(.***)
ja mina ka.itaalia on mm ja seda te ahvid ei muuda,ka oma rumala mlaga mitte
feloni   •  
(.***)
pooldan ka leelmist.
keegi pole rahul mitte millegiga.
tpiline tleks selle kohta.

mis tehtud see tehtud.....on mtet nd siis selle prast mitu aastat nutta?

PS: kui tullakse tlema et Itaalia teeskleb siis vaadake mngu Saksamaa vastu kus nad kui maha tmmati siis kohe psti hppasid ja ei hakanud isegi kohtunikult midagi nudma. Sakslased seevastu kohe maas paar ringi ja siis veel ksi ka kohe psti vastasele kaarti nudma.
kik luna europa riigid on teesklemist tis. sinna hakkavad nd ka kesk-euroopa omad lisanduma. jvadki ainult phjamaad, kus veel n ausalt mngitakse.
azurri   •  
(.***)
aga kes nd mingit jobi hakkab suust vlja ajama et itaalia vitis nnega ja nad on peded makaronid ja nitlevad vtke teadmiseks: koba peale ei juta finaali ja seda ei videta koba peale!!!
forza italia!!! pr fnnid kui te kaotada ei oska siis arenege veidi ja ma olen kindel et 3/4 siit nii elda pr ''fnnidest'' olid selleprast pr poolt sest inglismaa ja brasiilia langesid vlja sest ossid ei oska mingi muu koondise poolt olla!!!
azurri   •  
(.***)
olen tiesti eelmise venna poolt
to hbi ja teistele   •  
(.***)
Simlema hakkasid Prantsusmaa fnnid.

SAAGE LE! Itaalia on maailmameister.

nnega pooleks on kik Itaalia vidud. Ainult itaallased teesklevad etc.
Minge perse oma jutuga. Elage oma kibestumust le kuskil kapis. Itaalia on valitsev maailmameister jrgmised 4 aastat.

Absoluutselt KIK Euroopa tippmeeskonnad teesklevad(sh Itaalia). Aga nhakse vaid seda, mida tahetakse nha ja paraku tahetakse nha kuidas Itaallased teesklevad.

T*ra kll. Selline loll jutt ajab mind nrvi. Ja eriti veel kui nad kik on nii taipamatud.
FUCK MAKAROONI   •  
(.***)
KIGE PERSSE ITAALIA FNNID LDSE PEAB OMA KODURIIKI TOETAMA MITTE FORZA ITALI KIGE PUTSI KIK ITAALASED JA ITAALIA FNNID TMMAKE ITAALIASSE ZIDANE ON PAREMUSELT 3 OPER JA POOM ON PAREMAD :DDDD
margustavson   •  
(.***)
Kahju! Zidan on ikkagi maailma parim jalgpallur. igemini ndsest siis oli. Materazile oleks vinud peaga ninast supi lahti la, oleks punane kogu raha eest.
mikk   •  
(.***)
vitis tugevam ? ra aja saasta suust vlja, itaalia pole mingiljuhul tugevam nad nnega pooleks said austraaliast jagu. zidane oli jah jobu selles mngus aga jah sellise solvamise peale ma oleks peale mngu selle itaalase maha lnud aga mitte finaalis. kokkuvttes itaalial vedas julmalt polnud igeid vastaseidki enne poolfinaali.
Mario   •  
(.***)
Itaalia vitis teenitult. Mngisid kindlalt ja raudse nrviga. Punkt. Siin pole midagi vaielda. Prantsusmaa mngis ka hsti, kuid maailmameister on Itaalia.
Lazio   •  
(.***)
Pole midagi elda.......kommentaatorid ikke teadis kohe et Zidanil on kva nrv ja et ta de on lits.............hale pervari kari on Prantsusmaa.............SEMPRE FORZA ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!FORZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Forza italia   •  
(.***)
sas   •  
(.***)
Vitis tugevaim!
Ja rge tulge tlema, kes oleks pidanud vitma.
Ma pole kll Itaalia fnn, aga olen vhemalt aus.
njah   •  
(.***)
itaallased on lbi aegade hed ebasmpaatsemad vitjad. totti on tatipildur, buffon mingi maffiamees, materazzi- no comments...
hbi   •  
(.***)
neid kommentaare sirvides tekib tahes tahtmata tunne, nagu Itaalia fnnidel oleks haridustee kusagil 5.-6. klassis lppenud. Tsiselt hbi nende prast. Ja , muuseas, ka pubis istunud itaalia fnnid olid valdavalt "punkarid" ja muud kandid, kes ei sallinud Prantsusmaad selle prast, et seal on liiga palju tumedanahalisi mngijaid. No testi, hbi olgu teil.
to tont oss   •  
(.***)
eelmine kommenteerija on kll vist mingi teismeline idioot. mine hari end.
tont oss   •  
(.***)
sa real madridi vi manu fnn mine ime arnoldi kotte ja laku oma krnast hkkeri perset, vi mine ime ''ILUSA'' WAYNE ROONEY MUNNI JA MA PAREM EI TAHAGI SIND NHA NAQ NII PEKSAD ROONEY ''ILUSA'' NO PEALE VALKU VLJA;) TOOD VEEL NITEKS KA MINGI KIGE ABIKAMA KOONDISE MAAILMAS.
KIK KES VIHKAVAD ITAALIAT OLGE KADEDAD EDASI!!!
FORZA AZURRI, FORZA ITALIA!!!
FORZA TOTTI!!!
kl   •  
(.***)
ei fnna ma kumbagi koondist, kuradi nitlejad..
to azurri   •  
(.***)
mingi kibestunud as roma fnn oled vi? Peruzzi ei saanud ju mnguaegagi! Kust sa vtad, et tema ja Oddo pasakotid on? Mine peksa kodus Totti seinamaali ees pihku. See on MM, mitte klubidevaheline fnlus. Manchester Unitedi fnnil pole niteks mingit vahet, kas Inglismaa viduvrava lb Rooney, Lampard vi hoopis Gerrard? Ning sama kehtib ka Liverpooli, Chelsea vi kskik millise teise klubi fnnide puhul. Kui tegemist on koondistega, siis unustatakse see, mis klubisid toetatakse. Aga sinusuguselt Itaalia pedelt on seda ilmselt liiga palju oodata. Mine arene!
D   •  
(.***)
Materazzi on valus pede. kahju et zidane teda haiglasse ei peksnud. Ja Prantsusmaa oli ikka kvasti parem

Saksamaa ja Prantsusmaa olid parimad,

itaalia on valus geiklubi, ja fnnid vivad nendega angelis kokku saada (y)
tegija to qaz   •  
(.***)
I'm with u buddy;) tiesti igus
qaz   •  
(.***)
Huvitav huvitav, poksis tdeldakse teineteist enne matshi snadega ndalaid ja keegi ei tmble niisama vaid vitja selgitatakse poksireeglite kohaselt.

Kui Zidane oleks piisavalt mees, oleks ta paremuse selgitanud jalgpalli mngides. Tema aga eelistas reeglitevastast tegevust, huvitav, et tavaliselt lhevad ka terroristid sama teed.
Neevits   •  
(.***)
Buffon pigem ikka...
PARIM..   •  
(.***)
Nd kik itaalia fnnid vixid elda kes oli man of the match.
Mina arvan, et Materazzi.
to Duadan   •  
(.***)
kuidas siis muidu...
Duadan   •  
(.***)
veider on lugeda nende suurte rahvusluse eest vitlejate kommentaare, ma muidugi eeldan, et enamus teist on ka Eesti koondise poolehoidjad...
azurri   •  
(.***)
oddo ja peruzzi olid kaks pasakotti, totti perrotta ja de rossi olid le prahi.
Pirlo, buffon, grosso, toni, gattusso ja gilardino ja lejnud, peale oddo ja peruzzi on tegijad...
Aga rkides poliitikast siis itaallased ajasid mussolini ise riigist minema ja siis ta tegi ise enesetapu naq kutsikas, aga terrorist tule siis pane mulle peaga makku ma siis nitan sulle kui maitsvad teie konnajalad ja teod ikkagi on ;) ja siis tmban jalaga vastu su vasakut kotti hahahahha( kui sul need on)
aga mina tlen et ainukesed tegijad pr koondises on wiltord ja henry vb isegi trezegeut;) aga mingi Ugly BOB(ribery) hahahaha
nii et proovime juttu hoida jalgpallist aga ITAALIA VITIS!!!! IMEGE LUTTI PRANTUSE FNNIDD!!! TEIL NAQ NII PERSERANDID!!!
VITJATE LE KOHUT EI MISTETA!!!
FORZA AZURRI!!!
FORZA AZURRI!!!
MERDA ZIZOU!!!
oK PR FNNID HOIDKE SIIS NVI KLMANA NAQ ZIDANE ONA OINA KOGEMUSTEGA;) PUXLEB PEAGA;) NII ARMAS!!!
tyra   •  
(.***)
sa pane ldse pihku !!
...   •  
(.***)
kuule ra aja ,hakka otsima ja lahmima.
terrorist   •  
(.***)
P.S.ja vaadake kuidas TOTTI mngib,mis mngib,parem vaadake mis ta vljakul teeb,muud pole kui aint ila lendab suust teiste nkku.nii et Totti on Tattiprits
terrorist   •  
(.***)
ma ei saa aru jobudest kes hakkavad meest(kes on valitud maailma parimax mngijaks)hdma terroristix.see ju teeb sama vlja et hakkax vaatama ajlugu ja selgux et itaalased panid HITLERIGA kogu aeg hte ktt.siit siis jreldus et tegemist ju puhaste NATSIDEGA,kellele ei meeldi kui vhe tumedama nahaga mehed mngivad neist paremini.kinud ise korduvalt itaalias tean et nad ei salli eriti kedagi peale iseenda.nii et mehed melge mis te suust lendu lasete vi muidu ma otsin teid les ja panen teile ka peaga makku.
feloni   •  
(.***)
Perrota Itaalia meskonnast on Inglismaal sndinud ja esimesed kuus aastat seal elanud enne kui Itaaliasse siirdus.
nii et veel ks kes peale Camaronesi Itaalias pole sndinud.

Prantsusmaa ravuskoondisest on jah asi suht kaugel....see rohkem nagu maailma meeskond vi siis pigem Aafrika. on ju kik sealt kas Senegalist, Alzeeriast, AAngoolast, Nigeeriast ja veel mnel maal sndinud ja Prantsusmaale kolinud.

Eesti peaks ka sarnast taktikat kasutama hakkama.....paar brasiiliast ei teeks meie koondisele kll paha :P
azurri   •  
(.***)
itaalia ruulib, imege kotte konnasdikud ja teosdikud!!!! Neegri karja juhib mingi alzeeria terrorist!!!! Ainuke tegija mngija pr koondises on Henry lejnud on vrdjad!!!! Forza Italia!!!! Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!!Forza Italia!!!! Zidane on oinas puxleb seal oma peaga yeahhhhh!!!
Prantsuse fnnid on homod!!!!!
Forza Italia!!! Itaalia ruulib!!!!
5 tht on tulekul!!!
Peet   •  
(.***)
Kuradi makaroonlased tra terve turniir ainult nitlesid mngisid aninult kaitse mngu mingit ilu ei olnud vlja arvatud ukraina koondise vastu :DD
TRAKOTID
ITAALIA FUCK OFF
ITAALIA FUCK OFF

GO GERMANY !!!
to azzuri   •  
(.***)
ei tea midagi sakslastel on neid 3 4 aasta prast tuleb vib ka 4
hff   •  
(.***)
FORZA ITALIA
FORZA ITALIA
FORZA ITALIA
Azzurri   •  
(.***)
Itaalia on Euroopa parim jalgpallimaa ja jbki selleks.
****   •  
(.***)
**** Italia!
tempel mllu igavese   •  
(.***)
http://zidaneowned.ytmnd.com/

zidane omas ta ikka korralikult ra :D
Forza Italia   •  
(.***)
Forza Materazzi!!!

Itaalia on 4x maailmameister, mlisege ja vinguge siin palju tahate
haige   •  
(.***)
pealegi, zidane on ennemgi niimoodi kitunud (peaga lnud vastast ja punase saanud) nii et mingit teadmatut loomust temast vlja ei lnud ja nrvid ka alt ei vedanud, lihtsalt idioodile tuleb anda peksa, kuradi naljakas ikka ju, et mingi 1.90m pikkune tp kukub tra nagu viiner, tielik sitt
haige   •  
(.***)
kes selle teksti kirjutas ldse? mingi zidane vaenlane? mingi halb lpp hiilgavale karjrile, eee ,mngu antikangelane??? mida veel, ole normaalne, kki see oli zidane parim tegu elus tema enda jaoks? kki see juust solvas teda kuidag vgavgai vms... ei tea ju kunagi, riietusruumis mtles ta kki, et tra ieti tegin et sellele lakile andsin, enam ma ei mngi jalkat ka, viks korra veel anda peale mmi

pealegi see materazzi hppas raudselt rohkem kui zidane teda li, aga noh... ma ei saa sellest aru, et niiiiiii pasalt austraalia vastu edasi saanud tiim vitis ra, no nii palju asju on vastumeelsed, see itaalia on tielik makaronide tiim, tlgastav...

to FAKT   •  
(.***)
ja kohtunik oli sama kes vilistas ENG-POR mngu :D , see on FAKT
FAKT   •  
(.***)
Nii Prantsusmaa mngis paremini see on FAKT !!!
Zidane li viimases mngus vrava ja ldse tegi supperhea lppturniiri see on FAKT !!!
Itaalia on mm see on FAKT !!!

JA selles olukorras oleksin mina ja rooney sama moodi kitunud ainult et mina lksin rusikaga ja rooney jalaga zidane li ainult peaga :DDDD
Mina   •  
(.***)
T'iesti nus!
Zizou on TEGIJA!!!
still the best!   •  
(.***)
pekki te teda maha teete ? lambad olete ju ise. vaadake teda ja ta karjri lbi aastate mitte hte olukorda.
Seda mis see makaron tles teab vaid makaron ja zizou ise. Ilmselt pidi seal midagi vnget olema ja nagu eile hrra sarap tles ei lase zizou teatud kohtadel endale phe istuda.

Siiski on zizou ks maailmaparimaid ning see et mis ta tegi on tema otsus ja ta igus :)

KULDSE PALLI AUHINNA PLVIS ei keegi muu kui ZIDANE :)
Go Ghana!!   •  
(.***)
Mul pohh kes vidab tahaks aint ilusat mngu nha. Seega kuulub minu smpaatia aafriklastele!
Joga Bonito!
sooda   •  
(.***)
idioodid. See mis zidane tegi on seletamatu miljonitele lastele ja noortele.
Issi, miks ta peaga teist onu li. Minu iidol li peaga, eks siis mina lnd ka.
Zidane tegelik sisu tuli eile vlja. TA EI KINUD PENALTEID KA VAATAMAS EGA HBEMEDALIT VASTU VTMAS!!! Ta ei lohutanud oma meeskonnakaaslasi. Ta on siga
...   •  
(.***)
kuule melge peaga kui sulle paneb mingi lihastes perseaukpeaga tiega mda rinda ega ei lendaks ltse pikali ju se oli ikka vimas lk.aga krt zidane on ikka idikas, kuid jah siis kui ta mngis siis oli ta hea! Aga Itaaalia jeeeeee!!!!!!!!!!
Jrto   •  
(.***)
No vaadake, Zidanel oli viimane vimalus vljakul nilbele itaallasele luga sita ja selle vimaluse kasutas ta ju hiilgavalt ra. Muidu oleks kogu eluks kipitama jnud. Nii et mina olen mngu lpuga igati rahul.
Wotan88   •  
(.***)
No siis tuleks riikide koondised ka mber nimetada ja lpetada see RAHVUSkoondiste jura, seda pole nad enam ammu. Minu jaoks vrdub selline asi end vraste sulgedega ehtimisena. Selles mttes olid itaallased smpaatsemad isegi, neil vhemalt oli RAHVUSkoondis. Camoranesi on kll sndnud Argentiinas, ent nagu ma teame, on paljud sealsed asukad just nimelt Itaalia pritolu.
Wotan88   •  
(.***)
Itaalia nitas, et nende kaitse on maailma parim? No Henry jaoks oli see kll nagu lbisiduhoov :).
Mis Iganes   •  
(.***)
Titsa vaadatav mng oli, sna vrdsed meeskonnad. Prantsusmaal oli kerge lekaal, samas Itaalial teravamad vimalused. Kahju on, et penaltitele lks, aga vhemalt mehed nitasid, kuidas la tuleb - ei olnud vravavahtidel shanssi, ja ega see Trezeguet lk palju mda linud.
Zidane on legend ja lahkus legendile kohaselt - ikka korraliku pauguga, ning ehkki punane kaart oli igustatud, oli lausa kena vaadata, kuidas itaalia pea kahemeetrine mehemrakas nagu ligatult kukub... no ei ole ka normaalne kitumine, oleks siis vastu andnud :)
Mulle endale ja teistele FRA fnnidele lohutuseks - tegu on siiski teliselt kuldse plvkonnaga - 1996 veerandfinaal, 1998 maailmameister (vravate vahe 17-2, finaal 3:0), 2000 Euroopa meister (tookord Trezeguet pstis), siis Konfderatsioonide karikas, siis ebann 2002, viimases mngus kis pall 4 korda postis, 2004 jlle veerandfinaal ning 2006 MM hbe. Nd on selle plvkonna t sisuliselt tehtud, eks nis, mis edasi tuleb. Ma loodaks ise ka, et valgeid juurde tuleb... aga kui must mngija mngib paremini, aga sa ei vta teda koondisse nahavrvi prast - kui see ei ole rassism, mis siis on? Need mehed on igati teeninud iguse koondises mngida, loodetavasti vtavad traditsioonilisema nahavrviga prantslased lihtsalt tulevikus jalad tagumiku alt rohkem vlja ja tumedama nahavrviga thed rmustavad fnne Aafrika meeskondades, nagu seekord juhtuski. Igatahes oli pris huvitav MM.
Zidane   •  
(.***)
Sorry vennad et ma niimoodi tegin....
bombz   •  
(.***)
Spetsialistid lugesid materazzi huulte pealt vlja, et ta tles zizoule terrorist.
to omg   •  
(.***)
ei nita jah, vit ja 4 tiitlit nitavad:)
omg   •  
(.***)
PENALTID EI NITA MEESKONNA PAREMUST !!!
laprik   •  
(.***)
itaalia nitas, et nende kaitse on selgelt maailma parim ja see, et teised meeskonnad rohkem rndavad ei thenda et nad paremini mngiks. Paremini mngib see meeskond kes vidab sest nemad teevad jrelikult kik igesti. JA PUNKT. Itaalia vitis sest nad olid paremad!
france   •  
(.***)
irw, need nurgalgid olidki ainukesed Itaalia ohtlikud vimalused...

Prantsusmaa mngis selgelt paremini...

JA mida vittu te Zidane kallal irisete, ta on suur mees, ise teab mis teeb, pole vaja neid "eksperte" kes prast targutavad, et hbi hbi ja tmbas enda karjrile vee peale, vaevalt !!!

Aga noh. Itaallased vitsid penaltid ausalt niiet palju nne Itaalia fnnidele...
to viimane   •  
(.***)
Esimese poolaja teine pool oli testi Itaalia kontrolli all. teine poolaeg oli pea tielikult prantsuse kes, kui v.a. need 4 minutit prast vahetusi. Samas itaalia hoidiski nhtavasti sna teadlikult asja penaltite otsustada. ju tundsid end nii kindlalt
Erapooletu   •  
(.***)
Alts...vaatasid sa ikka mngu?
esmapilgul tundub et sa kommenteerid siin midagi selle kohta mida sbrad sulle rkinud on...

Itaalia oli esimesel poolajal tunduvamalt aktiivsem...vrav, pealk latti ja veel ohtlikke pealkke nurgalkidest!

Teisel poolajal itaalia kll vajus hetkeks ent suutis veel hambaid nidata kugi jahm asi piirdus meetrise suluseisuga ja vrava mitte lugemisega aga ausalt itaalia vris seda vitu...
sx   •  
(.***)
SHAME ON YOU, ZIDANE, HBI
eelmisele   •  
(.***)
ahahh et prantsusmaa mngis paremini siis vi????
et prantsusmaa li rohkem ohtlikke vimalusi???
siis kui nii oligi siis on nad sitad et ra neid ei kasutanud!
Alts   •  
(.***)
Appikene, ikka nii shit, et Itaalia maailmameister on:(

Aga kik ikka teavad, et Prantsusmaa mngis sada korda paremini:D Itaalia ei suutnud isegi palli hoida, rkimata ohtliku situatsiooni tekitamisest...:D

ZIDANE RUULIB=D Materazzi on hale, naq ka kogu Itaalia meeskond:)

!:D See vit ei thenda midagi, sest oli ebaaus ja lahja... France Forever:)
jeah   •  
(.***)
tles mis ta tles, aga ITAALIA ON MAAILMAMEISTER !!!!!!!!!!!!!!!
Itaalia   •  
(.***)
ttles, mis ta ttles aga Zidane poleks seda teha totinud ja ta on ikka paras V**D kll
ebard   •  
(.***)
Kui uskuda tuttavat, kes itaalia keele friik on, tles Materazzi Zidane'ile, et keppigu ta oma ema...
azurri jlle!   •  
(.***)
ma olen suht kindel et tnu sellele vidule ei juhtu nende juventuse, milani, fiorentina ja lazioga mitte midagi erilist vb mingi vike karistus ja kik.
aga ikkagi itaalia ruulib ja olen nus ka nendega kes tlesid et itaalial on oma juurtega mngijad peal camaronesi.
ITAAAAAAAAAALIAAAA   •  
(.***)
FORZA AZZURRI! :D FORZA ITALIA! FORZA MATERAZZI! FORZA PENDLAD! FORZA PENDLA LJAD! JNE JNE ITAALIA ON MAAILMAMEISTER! !!! ! :D
che   •  
(.***)
Today celebration.
Tomorrow relegation.
ah   •  
(.***)
HBI ZIDANE!!!! Kapten tmbas prantslastele vee peale. Odav!
Cancaseiro   •  
(.***)
Fuck, mida prgut Zidane kll mtles seda viga tehes. Kahju, et lpp selline oli.
m   •  
(.***)
Zidane hullus oma viimased mngus, MM finaalis. Tmbas vee peale oma karjrile sna otseses mttes
njah   •  
(.***)
ebasmpaatsed toorutsevad matsid said oma palga, Zidanelt eriti matslik karjrilpp
to che   •  
(.***)
Ongi. Hea, et meelde tuletasid. Mul juba oli ammu snum Itaalia viduga saadetud.
Ronk   •  
(.***)
Say No To ...
333   •  
(.***)
Zidanel oli endal kah hbi...

Aga fakt, et meil on ks 5- ja ks 4- ja ks 3- kordne maailmamaeister, lejnu on MUDA
mmm   •  
(.***)
mida rassisitlikku ks sama rassi esindaja teisele tleb?
Ilmselt uuris millises pedebaaris Zidane eile kis
kiff   •  
(.***)
forza italia.camoranesi on kll ainuke sissetulnud,aga ma ei anna pead,et tal pole mingeid itaalia juuri:)
vaadake prantsuse koondist,seal lihtsalt pole prantsuse pritolu mngijaid ,mned haledad keskmikud ainult.sest seda ka see koondis oleks,toetudes valgetele(omariigi mngijatele)
lisan veel selle,et ma pole rassist
che   •  
(.***)
nnitlused kigepealt kigile itaalia fnnajatele. ega ei ole siin midagi iriseda, ks meeskond peab ju vitma, kasvi penaltidega. zizoult jah kll veidi ootamatu lpp oma krjrile, mis jb kahtlemata plekiks finaalile. punane oli loomulikult 100% igustatud ega siis kogenud mngija tohi endast nii vlja minna. aga kuhu ji ETV lubatud ennustusvistluse loosimine??? pidi ju kohe peale mngu toimuma?? vi olen ma ise pime & kurt?
-   •  
(.***)
Say no to racism!

Idu.
m   •  
(.***)
sky newsi kommentaatori vitel ei olnud zidane autasustamisel.
mordaunt   •  
(.***)
forza italia!
VITIS RAHVUSMEESKOND, VITIS ITAALIA,
kelle koondis koosneb itaalastest, kes ei kasuta vrmbgijaid.
see MM on rahvusliku jalgpalli taassnd.
birgitta   •  
(.***)
kuulge, kas te olete kindlad et ngite, kas zidan oli autasustamisel? ma ei vi vanduda et kindlasti ei olnud, aga ma ei mleta ka et teda kindlalt ngin (ei ole palju joonud, pildituks kindlasti mitte :)

kui keegi ngi ja teab pilti siis elge.

siim   •  
(.***)
forza azzurri!! Italia all the way!!!
VM   •  
(.***)
just 00.21 Ma arvan, et nendel palliplatsidel on ka hullemaid asju eldud ja eldakse edaspidigi. Nrgad on need, kes liimile lhevad.
-   •  
(.***)
Nahhui te selle Materazzi kallal ohite. tles, mis ta tles. Nii suur mngija peaks ju ometi suutma ennast kontrollida.
VM   •  
(.***)
Ma ei saa aru, kuidas see publik seda otsust siis ei mistnud, nad olid ju seal ngid oma silmaga
njaa   •  
(.***)
tra see materazzi...raudselt tles midagi rassistliku zizoule..
aga jah kahju et prantsusmaa kaotas.. :(
:( :)   •  
(.***)
Materazzi rabas Zizou haigest last kinni ju , eks sellest saigi alguse ....
Azurri!!!   •  
(.***)
Itaalia ruulib!!!! Edu Zidanile!!!
Vga hea peva lpp ikkagi!!!!
Itaalia ja Itaalia fnnid ruulivad!!!
Forza azurri!!!
kiff   •  
(.***)
forza italia.kik kes midagi halba tlevad kskik mille kohta,on halvad kaotajad lihtsalt.see on fakt et itaalia on mm-2006 ja osaliselt sai tasutud neile asumaa immigrantidele.vib elda et itaalia vitis tna tervet maailma,sest seda see prantsuse koondis ju on.
hetkel on rmupidu meie uel ,kes me itaalia fnnid oleme,niiet pidu!!!
pisike vahemrkus:zidane oli kll suut mngija,kuid nii haledalt end tis kakada?ei jta just head maiku....
to Mina   •  
(.***)
Tra tropp ole vait. Mine ela oma kibestumust kuskil mujal vlja. Haiged vennad on need, kes ei suuda olla vait ja hakkavad endale igasuguseid asju ette kujutama, kui nende lemmikud ei vida.

ja hrra punkt, loomulikult oli Itaalia parim. Muidu nad ei oleks vitnud.

Malouda on ka maailmameister. Vettehpetes ainult.
Tulemus   •  
(.***)
Itaalia on maailmameister
Zidane   •  
(.***)
Mind kasvatasid oinast vanemad:(
bombz   •  
(.***)
Noo ma ei tea raisk, Itaalia on nii GAY!
Tahaks tiega teada mida see pede materrazzi tles zizoule.
FAKKKK THE ITALIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FAKKK!!!!!!!!!!!!!!!
ZIZOU KULDSE PALLI O   •  
(.***)
Vraval66ja tmbas vee peale? Jge vait hlvikud!
taku*   •  
(.***)
haige pask...
to vend   •  
(.***)
ma arvan et kui sa oleks midagi sellis elnud zidanile,siis su koht oleks kll 6 feet underground.PUNK
.   •  
(.***)
Niiet nd tullakse vitma, et Itaalia oligi selle MM'i parim koondis?
heheeee   •  
(.***)
Sorry,ma olen ikka jobu kll.Ma tahtsin elda et ju materazzi midagi rassistliku tles.Miks muidu zizu on valitud maailma parimaks pelajaks.rge pange thele ma olen liiga palju joonud juba....
Mina   •  
(.***)
Kahju, et ebasmpaatselt ja mustalt mngides maailmameistri tiitli vita vib. Itaalia jalgpall oli finaalis nagu Viljandi Ugala parimad palad.
hehheeee   •  
(.***)
itaalia tegi ra ja zidane sittus end ikka tiega tis.

kusjuures materrazzi oli ikka igas asjas aktsioonis - teenis penalti, li vrava, teenis zidanele punase ja pani veel pendla kah kotti.
vend   •  
(.***)
ju materazzi midagi zizuu ema kohta tles
fdffs   •  
(.***)
zidane kll vist kuldset palli enam ei vida peale tnast. ikka vga lapsik kitumine.
ITALY!   •  
(.***)
Oleeeeoleoleoleeeeeeeeeee WE ARE THE CHAMPIONS oleeeeoleoleoleeeeeeeeeee WE ARE THE CHAMPIONS!

GOGO ITALY!!!
midfield   •  
(.***)
nnitlused Azzurri fnnidele, kuigi penaltiseeria on kige halvim viis maailmameistri tiiitli vitmiseks. Kahju, et mnguga asi ra ei otsustatud.
bhh   •  
(.***)
pris kva pea tal kah
jalkahaige   •  
(.***)
Titsa huvitav penaltilmise nrv Zidanel :)
NoWEsomma   •  
(216.172.147.***)
Как дела?У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - написать объявление - дать объявление бесплатно , объявления Сумы - дать объявление бесплатно , написать объявление - ремонт телефонов ... Удачи Всем!
============================
http://hqbroomkamagra.blog.hr/ - Kamagra ingridents , http://emozoltkamagra.blog.hr/ - Kamagra UK Pay Pal
Awadywheree   •  
(50.117.49.***)
This is my business card! it for you: - Kamagra Oral Jelly 100mg canada ajanta pharma - shop for kamagra - Kamagra pussy - free pictures of Kamagra 100mg tablets ,guide on taking Kamagra - Cheap Generic Kamagra zenegra or Kamagra Oral Jelly 100mg amazon - Kamagra Oral Jelly UK sildenafil ,cheap viagra kamagra - Kamagra Oral Jelly suppliers usa pharmacy ...!!! Goodbye
Alillaplete   •  
(92.112.49.***)
Привет!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - дать объявление о продаже Сумы - продать, купить. обменять , объявления Сумы - доска г.Сумы , продать квартиру. купить квартиру - спорт инвентарь ... Успехов Вам!
============================
http://godeekamagram.blog.hr/ - Buy Generic Online Kamagra , http://gokamagragovcom.blog.hr/ - viagra Kamagra 200mg
stuLvatneseax   •  
(95.132.187.***)
How are you getting along?! present: - Kamagra Oral Jelly 100mg purchase - online shop Kamagra credit card or is Kamagra legal to Buy - generic viagra kamagra overnight shipping ,caverta Kamagra Kamagra Kamagra pillshoprxcom - kamagra watford ...!!! Good-bye

Sisene
Enne kommentaari avaldamist tutvu Soccernet.ee kommentaaride hea tavaga.
MAESTRO VIIMANE TANTS
VÕITLUST TÄIE RAHA EEST
Luup peale | Punnis taskutega keskkaitsja ja teraskätega väravavaht hoidsid Kuressaaret pikalt. Ja siis kerkis Zenjov
JUTUD OTSE IIRIMAALT
VÄRSKEIM PREMIUM LIIGAST
EESTLANE IIRIMAAL
SN Dublinis | Kartmatu Roversi masinavärk tuksub Markus Poomi tõhusa panuse toel
JUTTU JAGUB!
Pikk ette (ja ise järele) | Õpipoisist meistriks! Mida muudab Henn koondises?
UUDISEID KOONDISTEST
MÕTTEID SAARELT
Udune Albion | Klopp taastas Liverpooli võimu, löömatu Guardiola pea kohal ripub 115 kirvest
EESTLANE HONGKONGI MEISTER
Liiga parimaks väravakütiks tõusnud Anier aitas koduklubi Hongkongi meistriks  (video!)
SKANDAAL III LIIGAS
VIDEOKOHTUNIK
Videokohtunik | Penalti mõlemas väljaku otsas? Ei, sukeldumine ja loomulik käsi
LANG 200
Tanel Langi teekond 200. mänguni: 180-kraadised pöörded testisid ihu ja vaimu, kuid verstapost oli mõeldud püstitamiseks!
KOONDIS VAHETAB PEATREENERIT
Ametlik! Thomas Häberli lahkub Eesti koondise eesotsast, uueks peatreeneriks saab Jürgen Henn  (alustavad uued abitreenerid)
RISTNURK
Koht
Võistkond
M
V
V
K
VV
P
1.
Tallinna FCI Levadia
13
10
2
1
32:4
32
2.
Paide Linnameeskond
13
8
1
4
21:12
25
3.
Tallinna FC Flora
14
7
4
3
25:17
25
4.
Nõmme Kalju FC
11
7
3
1
25:11
24
5.
JK Tallinna Kalev
13
4
3
6
14:20
15
6.
FC Kuressaare
12
3
3
6
16:26
12
7.
Tartu JK Tammeka
11
3
3
5
13:14
12
8.
Pärnu JK Vaprus
11
3
2
6
10:18
11
9.
JK Narva Trans
11
1
3
7
9:30
6
10.
FC Nõmme United
11
1
2
8
5:18
5
SOCCERNET TV
VIIMASED PILDIGALERIID
PREMIUM LIIGA TABEL
Tallinna FCI Levadia
32
Paide Linnameeskond
25
Tallinna FC Flora
25
Nõmme Kalju FC
24
JK Tallinna Kalev
15
FC Kuressaare
12
Tartu JK Tammeka
12
Pärnu JK Vaprus
11
JK Narva Trans
6
FC Nõmme United
5
OTSEÜLEKANDED

Soccernet.ee selle nädala otseülekanded:

  • T 19.00 Flora - Kuressaare (Premium liiga)
  • K 19.00 Levadia - Kalev (Premium liiga)
  • N 18.00 United - Trans (Premium liiga)
  • N 20.00 Vaprus - Tammeka (Premium liiga)
  • R 19.00 Kalev - Trans (U19 Eliitliiga Meistriliiga)
  • L 13.00 Flora - Tabasalu (naiste karikafinaal)
  • L 19.00 Levadia - Paide (meeste karikafinaal)
  • P 12.30 Harju - Tabasalu (Esiliiga)
  • KÕIK näidatud mängud ja kava on siin!

https://www.zone.ee/
SOCCERNETI FOORUM - FÄNNIDE KOHTUMISPAIK!

Räägi kaasa aktuaalsetel jalgpalliteemadel või muudel huvipakkuvatel teemadel! Külasta Soccernet.ee foorumit!

TEAD ROHKEM?

Aita Soccernet.ee kajastust paremaks muuta.

Saada uudisvihje uudised@soccernet.ee!